Airstreams

De Airstreams zijn ingericht als een comfortabele tweepersoons hotelkamer. Ze hebben vloerwarming en airco, een loungebank en een flatscreen TV.  Het slaapplatform heeft een tweepersoons-bed of twee eenpersoonsbedden, de matrassen zijn van Talalay embrace. Het bedlinnen is van 100% Egyptisch katoen. 

Het badlinnen is van Frette. De badkamer is uitgevoerd in roestvrij staal en heeft een wastafel, hotelföhn, toilet en een krachtige douche. De verzorgings-producten zijn van Aesop.

Elke Airstream heeft een zonneluifel en een eigen buitenterras.

Het verblijf is inclusief uitgebreid ontbijtbuffet in het paviljoen, met veel biologische, streek- en eilandproducten.

De acht Airstreams staan op een schelpenveld achter de boswal waar je een weids uitzicht hebt op de eendenkooi en de oude dijk. Op deze panoramische plek kun je getuige zijn van de mooiste zonsondergangen en wolkenluchten en een betoverende sterrenhemel.

Eén van de Airstreams heeft een privé-sauna, vlakbij in de boswal. De sauna is gebouwd van red-cedar-hout uit Californië. De barrel sauna en de stortdouche staan in een omheining tussen de bomen en groene struiken. Na het sauna bad en een ijskoude douche kun je uitrusten onder het ritselende bladerdek.

De Airstreams zijn speciaal voor Camp Silver vormgegeven door ontwerper Christopher Deam uit San Francisco. In de VS is de Airstream al sinds de jaren ‘30 een icoon, verbonden met hoogtepunten uit de Amerikaanse geschiedenis. Toen de bemanning van Apollo 11 terugkeerde van de maan, gingen ze in quarantaine in een Airstream. En John F. Kennedy gebruikte ooit een Airstream als mobiel kantoor.