eiland

Boek nu >

ver weg van de bewoonde wereld

Camp Silver Hideaway ligt op een stille plek op Texel, ver weg van de bewoonde wereld. Je overnacht in een Amerikaanse Airstream, die is ingericht als luxe hotelkamer voor 2 personen. Reserveer nu een Airstream op onze website, tegen de beste prijs en voorwaarden.

natuurlijke stilte

Op het eiland Texel vertraagt de tijd vanzelf. Ver weg van de hectiek van de stad, heerst hier een natuurlijke stilte. Op twintig minuten varen van het vasteland bewaart dit eiland de mooiste geheimen van onze natuur. Niet voor niets staat de Waddenzee op de Wereld-erfgoedlijst van Unesco.

ongerepte natuur

Met meer wind, maar ook minder regen en meer zon dan aan de ‘overkant’, is Texel een ver eiland dichtbij, dat in vroegere jaren door badgasten en natuurliefhebbers werd ontdekt als een ware parel van ongerepte natuur. En zo is het tot op de dag van vandaag bewaard gebleven.

wonderschone eiland

Zelfs in het hoogseizoen kun je hier nog wandelingen maken door de duinen, fietsen langs het wad, eindeloos over het strand lopen, zonder ook maar iemand tegen te komen. Buiten de toeristische badplaats De Koog en het winkeldorp Den Burg, zijn de overige dorpjes nog stil en lieflijk. De natuur en haar elementen hebben nog steeds de overhand op dit wonderschone eiland, dat omarmd wordt door de Wadden- en Noordzee.

‘All good things are wild and free’

Henry David Thoreau in Walden

Camp Silver • Eendenkooiweg 2 • 1794 GA Oosterend • Texel •