hideaway

Boek nu >

stille plek

Camp Silver ligt op een stille plek, achterin het Oude Land van Texel. Naast de acht Airstreams heeft de Hideaway verschillende plekken, binnen en buiten, waaronder de ruime en lichte Pacific Dome tent, waar je altijd terecht kunt om in stilte te ontspannen, wat te lezen, te internetten of in alle vroegte je yogaoefeningen te doen.

paviljoen met buitenveranda

Nieuw is het all day paviljoen met buitenveranda. In het paviljoen kun je ontbijten, werken en relaxen. De hele dag door is er goede koffie, wifi & muziek. Je kunt er heerlijk lezen in één van de vele fijne koffietafel-boeken, je mail checken of je Facebookpagina bijwerken.

gemakkelijke lunch of diner

Wil je een lekkere, gemakkelijke lunch of diner? In het paviljoen zijn er verschillende producten en simpele maaltijden te krijgen. Veel van de ingrediënten en gerechten komen van het eiland zelf.

extra services

In het het paviljoen vind je een aantal extra services: huur een Puch-fiets om het eiland te ontdekken, vind informatie over de mooiste plekken van het eiland, bekijk onze unieke wandelroutes en kies een goed restaurantje. Of koop in de shop je zonnebrandmiddel, een fair wear Camp Silver T-shirt of een ander souvenir.

‘A taste for the beautiful is most cultivated out of doors’

Henry David Thoreau in Walden

Camp Silver • Eendenkooiweg 2 • 1794 GA Oosterend • Texel •